Bakker Bart Schijndel - Werken bij Bakker Bart

Solliciteer binnen 1 minuut!

Verstuur het sollicitatieformulier

Krijg bericht van de manager

Kom op sollicitatiegesprek

Sollicitatie formulier


Demi van Bergen

Franchisenemer Bakker Bart Oss Sterrebos

Zaterdagmede-werker
Bart’s Retail TOP-opleiding
Franchise
nemer
Wilbur van den Hoven

Manager ICT

Systeem-/ netwerkbeheerder
Project- & Servicemanager Winkelautomatisering
Manager ICT
Manuel Houkes

Operationeel Manager Eigen Winkels

Bakkerij medewerker
Bedrijfsleider
Operationeel Specialist
Operationeel Manager Eigen Winkels
Roel Verhoeven

Franchise Manager, Bakker Bart

Bakker
Bedrijfsleider
Vakexpert
Franchise Manager

Bakker Bart Schijndel

Adres

Hoofdstraat 65 Schijndel

Oppervlakte

237m2

Jaaromzet

€750.000

Pareltje van Schijndel

In het makkelijk toegankelijke centrum Schijndel staat deze goedlopende Bakker Bart. Om gezondheid redenen hebben de huidige ondernemers besloten om hun winkel te koop aan te bieden.

Deze lunchroom ligt aan de Hoofdstraat in het winkelcentrum van Schijndel met ruime parkeergelegenheid en een Jumbo supermarkt om de hoek. Het ruime terras heeft 24 zitplaatsen en ook binnen is er ruimte voor 40 zitplaatsen. Deze Bakker Bart heeft een groot online verzorgingsgebied, en biedt volop de mogelijkheid om dit verder uit te breiden. De gasten worden iedere dag verwend met heerlijke vers gebakken producten zoals een lekkere lunch, gezond tussendoortje of gewoon vers brood voor thuis. Alle broodproducten worden de gehele dag door in eigen oven gebakken waardoor de verleiding voor het publiek niet te weerstaan is. Kortom een aantrekkelijke Bakker Bart waar het winkelende publiek zich thuis voelt en verwend wordt.

Past deze kans bij jou?

Het is een prachtige kans om als startende ondernemer te beginnen in jouw eigen lunchroom. Ben jij ondernemend, gastgericht en vind je het een uitdaging om samen met jouw team het succes van deze Bakker Bart verder te vergroten, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Ondernemen bij Bakker Bart is een mooie en ‘lekkere’ uitdaging!

Smaakt dit naar meer? Neem contact met ons op!

Ben je enthousiast geworden maar heb je nog vragen, laat dan hieronder je gegevens achter via het contactformulier.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Demi van Bergen

Op mijn vijftiende begon ik als zaterdagmedewerker bij Bakker Bart Oss Sterrebos.


Tijdens mijn BBL-opleiding had ik Bakker Bart als leerbedrijf en daarna ben ik blijven hangen.

Franchisenemer Bakker Bart Oss Sterrebos

Ik rondde de interne TOP-opleiding bij Bart's Retail af en kreeg de kans om samen met eigenaar Jan Peters een VOF op te zetten zodat ik het bedrijf geleidelijk kan overnemen.

Zo ging ik dus in een aantal jaren van bijbaan naar Franchisenemer van een eigen Bakker Bart!

Roel Verhoeven

5 jaar geleden begon ik als Vakexpert bij Bakker Bart en groeide naar de rol van Operationeel Manager. Nu vervul ik met plezier de functie van Franchise Manager.

Franchise Manager, Bakker Bart

Mijn werk is leuk en uitdagend: geen dag is hetzelfde. Kansen zijn er genoeg, maar je moet ze zelf spotten en grijpen als ze zich voordoen. Bakker Bart is een fantastische uitdaging!

Wilbur van den Hoven

Bijna 20 jaar geleden begon ik als Systeem-/netwerkbeheerder bij Bakker Bart en nu ben ik de trotse Manager ICT op ons servicekantoor in Utrecht! De sfeer is hier top, en in mijn team heerst een fijne samenwerking.

Manager ICT

Bij Bakker Bart krijg je alle ruimte voor ontwikkeling, plus gezelligheid, vrijheid in je werk en natuurlijk leuke uitjes.

Manuel Houkes

Time flies when you’re having fun. Inmiddels werk ik alweer meer dan 25 jaar voor Bakker Bart, waarvan de laatste 10 jaar bij Bart's Retail op het Servicekantoor.

Operationeel Manager Eigen Winkels

Ooit begon ik als Bakkerijmedewerker, daarna werd ik Bedrijfsleider, switchte ik naar een kantoorfunctie als Operationeel Specialist en nu ben ik Operationeel Manager Eigen winkels. 

Het leukste aan het werken is de dynamiek binnen Bakker Bart. Het is de lekkerste job die er is en dat gaat altijd door.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures


Scroll to Top