Informatieavond - Werken bij Bakker Bart

Solliciteer binnen 1 minuut!

Verstuur het sollicitatieformulier

Krijg bericht van de manager

Kom op sollicitatiegesprek

Sollicitatie formulier


Demi van Bergen

Franchisenemer Bakker Bart Oss Sterrebos

Zaterdagmede-werker
Bart’s Retail TOP-opleiding
Franchise
nemer
Wilbur van den Hoven

Manager ICT

Systeem-/ netwerkbeheerder
Project- & Servicemanager Winkelautomatisering
Manager ICT
Manuel Houkes

Operationeel Manager Eigen Winkels

Bakkerij medewerker
Bedrijfsleider
Operationeel Specialist
Operationeel Manager Eigen Winkels
Roel Verhoeven

Franchise Manager, Bakker Bart

Bakker
Bedrijfsleider
Vakexpert
Franchise Manager

Kans voor ondernemers

Kom langs op de informatieavond
bij Bakker Bart!

Leer Bakker Bart écht kennen en krijg antwoord op je ondernemersvragen
tijdens onze informatieavond bij Bakker Bart Ede Centrum.

Bakker Bart Franchise Informatieavond

Leer over het opstarten van een succesvolle lunchroom

Wie had dat gedacht… Waar we in 1977 onze eerste winkel openden, zijn we nu ruim 140 vestigingen verder! En we hebben de ambitie om binnen drie tot vijf jaar verder te groeien naar 200 winkels. Daarom zijn we op zoek naar gedreven ondernemers met een bruisende passie voor gastvrijheid en bakkerswaardige producten.

Droom jij ervan om een eigen lunchroom te runnen bij de grootste oer-Hollandse bakker en lunchroom van Nederland? Kom dan naar onze informatieavond bij Bakker Bart Ede Centrum. We laten je zien dat we alles in huis hebben om jouw droom waar te maken!

Ontdek hoe Bakker Bart ondernemers helpt!

Wil je de sfeer proeven en ervaren hoe het eraan toe gaat in een Bakker Bart lunchroom? Kom naar onze informatieavond en ervaar het zelf! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de informatieavonden die we binnenkort organiseren.

Rob Nibbeling, Adviseur Werving en Selectie bij Bakker Bart, vertelt over het ondernemerschap bij Bakker Bart en hoe het team jou daarbij ondersteunt. Rob werkt al meer dan 25 jaar voor Bakker Bart en weet alles: van het selectieproces en de financiële aspecten tot de winkelinrichting en het bakproces.

Bakker Bart Franchise Informatieavond
Bakker Bart Franchise Informatieavond

Leer van de experts: de eigenaren

Na Rob’s presentatie leiden we je rond door de lunchroom en de productieruimte. Tijdens de gehele avond is er volop ruimte om vragen te stellen aan X en Y, de eigenaren van de Bakker Bart winkel. Zij delen graag hun ondernemerservaring. Het is een unieke kans om alles achter de schermen te kijken van een Bakker Bart lunchroom.

Bakker Bart Franchise Informatieavond

Alle details op een rij

Onze informatieavond wordt speciaal georganiseerd om jou – als (toekomstige) ondernemer – een kijkje te geven in de franchisewereld bij Bakker Bart. Op deze avond ontdek jij of dit de ondernemerskans is waar jij naar op zoek bent.

Naast een presentatie en een rondleiding is er genoeg tijd om al je vragen te stellen. Zien we je daar?

Kom naar één van onze informatieavonden!
Binnenkort beschikbaar


Demi van Bergen

Op mijn vijftiende begon ik als zaterdagmedewerker bij Bakker Bart Oss Sterrebos.


Tijdens mijn BBL-opleiding had ik Bakker Bart als leerbedrijf en daarna ben ik blijven hangen.

Franchisenemer Bakker Bart Oss Sterrebos

Ik rondde de interne TOP-opleiding bij Bart's Retail af en kreeg de kans om samen met eigenaar Jan Peters een VOF op te zetten zodat ik het bedrijf geleidelijk kan overnemen.

Zo ging ik dus in een aantal jaren van bijbaan naar Franchisenemer van een eigen Bakker Bart!

Roel Verhoeven

5 jaar geleden begon ik als Vakexpert bij Bakker Bart en groeide naar de rol van Operationeel Manager. Nu vervul ik met plezier de functie van Franchise Manager.

Franchise Manager, Bakker Bart

Mijn werk is leuk en uitdagend: geen dag is hetzelfde. Kansen zijn er genoeg, maar je moet ze zelf spotten en grijpen als ze zich voordoen. Bakker Bart is een fantastische uitdaging!

Wilbur van den Hoven

Bijna 20 jaar geleden begon ik als Systeem-/netwerkbeheerder bij Bakker Bart en nu ben ik de trotse Manager ICT op ons servicekantoor in Utrecht! De sfeer is hier top, en in mijn team heerst een fijne samenwerking.

Manager ICT

Bij Bakker Bart krijg je alle ruimte voor ontwikkeling, plus gezelligheid, vrijheid in je werk en natuurlijk leuke uitjes.

Manuel Houkes

Time flies when you’re having fun. Inmiddels werk ik alweer meer dan 25 jaar voor Bakker Bart, waarvan de laatste 10 jaar bij Bart's Retail op het Servicekantoor.

Operationeel Manager Eigen Winkels

Ooit begon ik als Bakkerijmedewerker, daarna werd ik Bedrijfsleider, switchte ik naar een kantoorfunctie als Operationeel Specialist en nu ben ik Operationeel Manager Eigen winkels. 

Het leukste aan het werken is de dynamiek binnen Bakker Bart. Het is de lekkerste job die er is en dat gaat altijd door.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures


Scroll to Top