Winkels - Werken bij Bakker Bart

Solliciteer binnen 1 minuut!

Verstuur het sollicitatieformulier

Krijg bericht van de manager

Kom op sollicitatiegesprek

Sollicitatie formulier


Demi van Bergen

Franchisenemer Bakker Bart Oss Sterrebos

Zaterdagmede-werker
Bart’s Retail TOP-opleiding
Franchise
nemer
Wilbur van den Hoven

Manager ICT

Systeem-/ netwerkbeheerder
Project- & Servicemanager Winkelautomatisering
Manager ICT
Manuel Houkes

Operationeel Manager Eigen Winkels

Bakkerij medewerker
Bedrijfsleider
Operationeel Specialist
Operationeel Manager Eigen Winkels
Roel Verhoeven

Franchise Manager, Bakker Bart

Bakker
Bedrijfsleider
Vakexpert
Franchise Manager

Trek in smaakvol werk:
Kom werken in één van onze vestigingen!

Fulltime, Parttime

8 – 38 uur / week

Maastricht

Parttime

2 – 8 uur / week

Zevenbergen

Parttime

18 uur / week

Alkmaar

Parttime

1 – 38 uur / week

Veldhoven

Parttime

20 – 38 uur / week

Oss

Schitter met service & smaak

Ontdek meer over de rollen in onze winkels

Verkoopmedewerker

Werken als Verkoopmedewerker bij Bakker Bart betekent elke dag een feestje maken met het verkopen van de lekkerste producten en een gezellig team. Van het bereiden van verse broodjes tot een praatje maken met de klanten, het is nooit saai. We zoeken energieke teamspelers met minimaal mbo-niveau. Het is belangrijk dat je een aanpakker en klantvriendelijk bent. Ontdek meer over deze uitdagende baan en bekijk de vacatures in jouw regio!

Bezorger Bakker Bart

Als Bezorger bij Bakker Bart breng je niet alleen lekkernijen, maar ook een dosis vrolijkheid tot aan de deur van onze klanten! Jouw werkdag vliegt voorbij terwijl je met smaak onze producten bezorgt. Dat doe je niet alleen, je werkt samen met een hecht en gezellig team. Trek in een leuke (bij)baan? Check de vacatures en start jouw smakelijke avontuur!

Bijbaan Verkoopmedewerker

Een bijbaan als Verkoopmedewerker bij Bakker Bart is de lekkerste en leukste baan die je kunt hebben. Samen met een supergezellig team zorg je ervoor dat de bakkerij tiptop in orde is. Bereid verse broodjes, verkoop onze heerlijke bakkerslekkernijen en zorg voor een aantrekkelijke presentatie. Ben jij enthousiast en een aanpakker? Bekijk de vacatures in jouw regio!

Assistent Productbereiding

Als Assistent Productbereiding bij Bakker Bart heb je smaakvolle werkdagen. In de vroege uurtjes bereid je de lekkerste producten (voor), van het decoreren van het deeg tot het bakken van vers brood. Samen met jouw team zorg je voor een sfeervolle winkel en houd je de vitrine gevuld met verse lekkernijen. Niemand kan voorbij lopen zonder iets lekkers bij jullie te kopen. Smaakt dat naar meer? Bekijk snel de vacatures in jouw regio!

Bedrijfsleider Bakker Bart

Leid als Bedrijfsleider onze Bakker Bart vestiging naar smaakvol succes! Jij bent de drijvende kracht achter het team in de bakkerij of lunchroom, met iedere dag als doel: tevreden klanten die vertrekken met een tas vol lekkernijen. Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor een enthousiast en energiek team, hygiëne en natuurlijk omzetgroei.Wij zoeken hiervoor echte teambuilders die flexibel en stressbestendig zijn en bovendien goed kunnen communiceren. Ontdek meer over deze uitdagende baan!

Gastvrijheid en groeikansen

Bakker Bart, Nederlands grootste oer-Hollandse bakkerij- en lunchroomketen, is meer dan een werkplek. Hier voel je elke dag de warmte van gasten van jong tot oud en proef je de humor en het plezier van collega’s. In ons dynamische bedrijf ervaar je een gastvrij, roze hart dat klopt bij alle medewerkers en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen. Samen werken we aan ons gezamenlijke doel: franchisenemers, medewerkers en gasten de beste service en dienstverlening bieden, op elk moment van de dag.

Michael van Dongen
Managing Director Bart’s Retail

Jouw team:
gezellig en smaakvol!

Work hard, play hard. Samen verkopen jullie voor de lekkerste bakkersproducten

Lachend leren: Humor is belangrijk! En we ondersteunen je met trainingen en doorgroeimogelijkheden

Gezelligheid staat voorop. Leer je collega’s beter kennen tijdens stapavonden, etentjes en bedrijfsuitjes

Sollicitatietips & tricks

Wil je goed voorbereid solliciteren bij Bakker Bart? Speciaal voor jou heeft Judith van der Sluijs, onze HR-manager, haar beste sollicitatietips & tricks op een rij gezet. Check de pagina en leer hoe je jezelf presenteert, ontdek meer over ons bedrijf en bereid je voor op vragen.

Demi van Bergen

Op mijn vijftiende begon ik als zaterdagmedewerker bij Bakker Bart Oss Sterrebos.


Tijdens mijn BBL-opleiding had ik Bakker Bart als leerbedrijf en daarna ben ik blijven hangen.

Franchisenemer Bakker Bart Oss Sterrebos

Ik rondde de interne TOP-opleiding bij Bart's Retail af en kreeg de kans om samen met eigenaar Jan Peters een VOF op te zetten zodat ik het bedrijf geleidelijk kan overnemen.

Zo ging ik dus in een aantal jaren van bijbaan naar Franchisenemer van een eigen Bakker Bart!

Roel Verhoeven

5 jaar geleden begon ik als Vakexpert bij Bakker Bart en groeide naar de rol van Operationeel Manager. Nu vervul ik met plezier de functie van Franchise Manager.

Franchise Manager, Bakker Bart

Mijn werk is leuk en uitdagend: geen dag is hetzelfde. Kansen zijn er genoeg, maar je moet ze zelf spotten en grijpen als ze zich voordoen. Bakker Bart is een fantastische uitdaging!

Wilbur van den Hoven

Bijna 20 jaar geleden begon ik als Systeem-/netwerkbeheerder bij Bakker Bart en nu ben ik de trotse Manager ICT op ons servicekantoor in Utrecht! De sfeer is hier top, en in mijn team heerst een fijne samenwerking.

Manager ICT

Bij Bakker Bart krijg je alle ruimte voor ontwikkeling, plus gezelligheid, vrijheid in je werk en natuurlijk leuke uitjes.

Manuel Houkes

Time flies when you’re having fun. Inmiddels werk ik alweer meer dan 25 jaar voor Bakker Bart, waarvan de laatste 10 jaar bij Bart's Retail op het Servicekantoor.

Operationeel Manager Eigen Winkels

Ooit begon ik als Bakkerijmedewerker, daarna werd ik Bedrijfsleider, switchte ik naar een kantoorfunctie als Operationeel Specialist en nu ben ik Operationeel Manager Eigen winkels. 

Het leukste aan het werken is de dynamiek binnen Bakker Bart. Het is de lekkerste job die er is en dat gaat altijd door.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures


Scroll to Top