Webinar - Werken bij Bakker Bart

Solliciteer binnen 1 minuut!

Verstuur het sollicitatieformulier

Krijg bericht van de manager

Kom op sollicitatiegesprek

Sollicitatie formulier


Demi van Bergen

Franchisenemer Bakker Bart Oss Sterrebos

Zaterdagmede-werker
Bart’s Retail TOP-opleiding
Franchise
nemer
Wilbur van den Hoven

Manager ICT

Systeem-/ netwerkbeheerder
Project- & Servicemanager Winkelautomatisering
Manager ICT
Manuel Houkes

Operationeel Manager Eigen Winkels

Bakkerij medewerker
Bedrijfsleider
Operationeel Specialist
Operationeel Manager Eigen Winkels
Roel Verhoeven

Franchise Manager, Bakker Bart

Bakker
Bedrijfsleider
Vakexpert
Franchise Manager

Voor alle ondernemers met passie voorbakkerswaardige
producten en gastvrijheid

Meld je aan voor het Bakker
Bart Franchise webinar!

Leer hoe jij jouw eigen succesvolle lunchroom kunt runnen tijdens
het webinar op 04 juni om 19:00 uur.

Webinar

Leer over het opstarten van een succesvolle lunchroom

Wie had dat gedacht… Waar we in 1977 onze eerste winkel openden, zijn we nu ruim 140 vestigingen verder! En we hebben de ambitie om binnen drie tot vijf jaar verder te groeien naar 200 winkels. Daarom zijn we op zoek naar gedreven ondernemers met een bruisende passie voor gastvrijheid en bakkerswaardige producten.

Droom jij ervan om een eigen lunchroom te runnen bij de grootste oer-Hollandse bakker en lunchroom van Nederland? Schrijf je dan in voor het webinar op dinsdag 04 juni om 19:00 uur.

Webinar: Jouw weg naar ondernemerssucces bij Bakker Bart!

Ben jij een ondernemende geest met een passie voor hospitality? Dan zit je hier goed! Bakker Bart biedt een unieke kans om jouw droom van een eigen lunchroom te realiseren.

Tijdens een live webinar op 04 juni om 19:00 uur delen Medewerker Learning & Development Milou van Rooijen en Adviseur Werving & Selectie Rob Nibbeling alles over Bakker Bart formule en de constante innovatie binnen ons merk. Daarnaast nemen ze je mee door het selectieproces voor franchisenemers en geven ze inzicht in het financiële plaatje.

Bakker Bart webinar
Franchise webinar Bakker Bart

Ontdek hoe Bakker Bart jou helpt

Dit webinar is dé gelegenheid om al je vragen te stellen en een volledig beeld te krijgen van wat het betekent om een Bakker Bart lunchroom te runnen. Of je nu geïnteresseerd bent in het openen van een nieuwe vestiging of het overnemen van een bestaande locatie. Aan het eind van het webinar begrijp je hoe je je ondernemersdroom kunt verwenzelijken, en hoe het Bakker bart team je daarbij helpt.
Dus noteer: 04 juni om 19:00 uur.

Ben jij de dynamische duizendpoot die 
we zoeken?

Meld je aan voor het webinar!

04 juni, 19:00 uur


Demi van Bergen

Op mijn vijftiende begon ik als zaterdagmedewerker bij Bakker Bart Oss Sterrebos.


Tijdens mijn BBL-opleiding had ik Bakker Bart als leerbedrijf en daarna ben ik blijven hangen.

Franchisenemer Bakker Bart Oss Sterrebos

Ik rondde de interne TOP-opleiding bij Bart's Retail af en kreeg de kans om samen met eigenaar Jan Peters een VOF op te zetten zodat ik het bedrijf geleidelijk kan overnemen.

Zo ging ik dus in een aantal jaren van bijbaan naar Franchisenemer van een eigen Bakker Bart!

Roel Verhoeven

5 jaar geleden begon ik als Vakexpert bij Bakker Bart en groeide naar de rol van Operationeel Manager. Nu vervul ik met plezier de functie van Franchise Manager.

Franchise Manager, Bakker Bart

Mijn werk is leuk en uitdagend: geen dag is hetzelfde. Kansen zijn er genoeg, maar je moet ze zelf spotten en grijpen als ze zich voordoen. Bakker Bart is een fantastische uitdaging!

Wilbur van den Hoven

Bijna 20 jaar geleden begon ik als Systeem-/netwerkbeheerder bij Bakker Bart en nu ben ik de trotse Manager ICT op ons servicekantoor in Utrecht! De sfeer is hier top, en in mijn team heerst een fijne samenwerking.

Manager ICT

Bij Bakker Bart krijg je alle ruimte voor ontwikkeling, plus gezelligheid, vrijheid in je werk en natuurlijk leuke uitjes.

Manuel Houkes

Time flies when you’re having fun. Inmiddels werk ik alweer meer dan 25 jaar voor Bakker Bart, waarvan de laatste 10 jaar bij Bart's Retail op het Servicekantoor.

Operationeel Manager Eigen Winkels

Ooit begon ik als Bakkerijmedewerker, daarna werd ik Bedrijfsleider, switchte ik naar een kantoorfunctie als Operationeel Specialist en nu ben ik Operationeel Manager Eigen winkels. 

Het leukste aan het werken is de dynamiek binnen Bakker Bart. Het is de lekkerste job die er is en dat gaat altijd door.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures


Scroll to Top